weneedchange.blogg.se

Om samhälle, ekonomi, historia, naturvetenskap, media och politik.

Min kloka fru

Publicerad 2015-10-18 11:54:10 i Allmänt,

Igår föll det sig så att jag hamnade i ett samtal med en kille som var ledsen efter att hans fru har lämnat honom. För att det skulle bli bra från min sida tog jag hjälp av min fru. Det ledde fram de här råden:

Tänk på att målet är att du ska må bra och att relationen är avslutad. Allt hon gjorde du gjorde är irrelevant nu. Ni kommer troligtvis inte bli tillsammans igen, och du måste tänka utifrån det scenariot. Det spelar ingen roll vad hon, ni, du, har gjort längre. Det enda som spelar roll är att du kan hitta ett fokus på framtiden och strunta i henne. Du kan gå ner dig hur långt som helst, och just nu resonerar du som att ni fortfarande är tillsammans och att hon bryr sig om vad du tycker. Skit i det. Det är otroligt sorgligt när det tar slut, och att du är sårad är ett understatement, men du måste titta åt ett annat håll. Du måste helt enkelt.
 
Det här är vist. Visst kände jag till att jag gift mig med någon som är väldigt smart, men den här visdomen är något annat. Har träffat ganska många genom åren som hade mått bra av att höra de här orden.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela